Felvásárlás

Felvásárlás

Műanyag hulladék felvásárlása újrahasznosítás céljából

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot
online, regranulátum megvásárlására!

plast 2012
Új Széchényi Terv Új Széchényi Terv

Everplast Zrt.

Az Everplast Zrt. 2010 februárjában alakult 100 %- ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely műanyag csomagolási hulladék, darálék feldolgozásával, fólia, fröccs, flakon típusú regranulátumok előállításával foglalkozik.

Csömörön, a cég székhelyén található elődcégben, a Divertis Kft.-ben 15 éves múltra tekint vissza a műanyag újrahasznosítás, regranulátum és darálék termelés, fólia fúvás.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az üzem kinőtte a csömöri telepet. Itt jelenleg is 2500-3000 tonna műanyag csomagolási hulladék újrahasznosítása zajlik megfelelő kapacitással.
A piaci jelenlét bővítése érdekében 2010-ben Sümegen vásárolt telephellyel bővítette termelését polietilén fólia újrahasznosítás területén a cég, és ezzel egy időben alakult az Everplast. Zrt.

A telephely kiválasztásánál fontos szempont volt a térségben keletkező jelentős mennyiségű hulladék logisztikai költségének csökkentése, a bővítési lehetőségek, valamint az itt rendelkezésre álló kihasználatlan munkaerőforrás.

A termelés 2011-ben indult, kezdetben havi 250 tonnával, egy komplett regranuláló sorral. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2011 októberében a kezdeti 250 tonnás termelést a cég megduplázta, így jelenleg 500 tonna/hó jó minőségű regranulátum gyártására vagyunk képesek.
Cégünk a térségben az egyik legnagyobb munkáltatóvá nőtte ki magát. Méltán lehet büszke európai szintű üzemére, a piac elvárásainak megfelelő technológiai megoldásaira.

Célunk 1000 tonna/hónap mennyiségű termelés elérése, amely éves szinten csak a sümegi telephelyen 10-12 ezer tonna műanyag csomagolási hulladék feldolgozását és az ipar számára értékes alapanyag, regranulátum gyártását jelenti.
Környezettudatos gondolkodásunk révén jelentősen csökkenhet a hulladéklerakókba kerülő fólia hulladékok mennyisége.

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy az Unióban elfogadott kiváló minőségű termékeket gyártsunk. ISO 9001/14001 minősítéssel rendelkezünk, saját laborunk és kiváló, a minőségügy területén jártas szakembereink segítik munkánkat.