Everplast Zrt.

Csömörön, a cég székhelyén közel 20 éves múltra tekint vissza a műanyag újrahasznosítás, regranulátum és darálék termelés, fólia fúvás.

Jelenleg évi 2500-3000 tonna műanyag csomagolási hulladék újrahasznosítása történik illetve logisztikai központként működik. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az üzem kinőtte a csömöri telepet.

Az Everplast Zrt. 2010 februárjában alakult 100 %- ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely műanyag hulladékok újrahasznosításával feldolgozásával, regranulátum készítésével foglalkozik.

A piaci jelenlét bővítése érdekében 2010-ben Sümegen vásárolt közel 70.000 m2 –es telephellyel növelte kapacitását, polietilén fólia újrahasznosítás területén a cég.

A termelés 2011-ben indult, kezdetben havi 250 tonnával, egy komplett regranuláló sorral. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2011 októberében megduplázta. 2013 –ban megközelítette az 1000 tonnát havonta és 2014 - es beruházásnak köszönhetően elérte a havi 1500 tonnás termelési kapacitását, ami éves szinten közel 18.000 tonna minőségi regranulátum gyártását jelenti. Amit megerősít az a tény is, hogy a termelés nagyobb részét exportra értékesíti.

Cégünk a térségben az egyik legnagyobb munkáltatóvá nőtte ki magát. Méltán lehet büszke európai szintű üzemére, a piac elvárásainak megfelelő technológiai megoldásaira. Az ipar számára értékes alapanyag, regranulátum gyártására.

A cég érdekeltségi körébe tartozik a Balaton déli partján található kéthelyi műanyag feldolgozó üzem ahol elsősorban Polipropilén gyártását fogja elkezdeni 2015. évelejétől.

Kezdetben kitűzött céljaink nagy részét sikerült megvalósítani. További céljaink között szerepel a technológia folyamatos korszerűsítése, megújuló energia bevonása a termelésbe.

Környezettudatos gondolkodásunk révén jelentősen csökkenhet a hulladéklerakókba kerülő fólia hulladékok mennyisége.

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy az Unióban elfogadott kiváló minőségű termékeket gyártsunk. ISO 9001/14001 minősítéssel rendelkezünk, saját laborunk és kiváló, minőségügy területén jártas szakembereink segítik munkánkat.

Széchenyi 2020
Felvásárlás

Felvásárlás

Műanyag hulladék felvásárlása újrahasznosítás céljából

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot
online, regranulátum megvásárlására!

plast 2012
Új Széchényi Terv Új Széchényi Terv Széchenyi 2020