Széchenyi 2020
Felvásárlás

Felvásárlás

Műanyag hulladék felvásárlása újrahasznosítás céljából

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot
online, regranulátum megvásárlására!

plast 2012
Új Széchényi Terv Új Széchényi Terv

Everplast Zrt.

Csömörön, a cég székhelyén közel 20 éves múltra tekint vissza a műanyag újrahasznosítás, regranulátum és darálék termelés, fólia fúvás.

Jelenleg évi 2500-3000 tonna műanyag csomagolási hulladék újrahasznosítása történik illetve logisztikai központként működik. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az üzem kinőtte a csömöri telepet.

Az Everplast Zrt. 2010 februárjában alakult 100 %- ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely műanyag hulladékok újrahasznosításával feldolgozásával, regranulátum készítésével foglalkozik.

A piaci jelenlét bővítése érdekében 2010-ben Sümegen vásárolt közel 70.000 m2 –es telephellyel növelte kapacitását, polietilén fólia újrahasznosítás területén a cég.

A termelés 2011-ben indult, kezdetben havi 250 tonnával, egy komplett regranuláló sorral. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2011 októberében megduplázta. 2013 –ban megközelítette az 1000 tonnát havonta és 2014 - es beruházásnak köszönhetően elérte a havi 1500 tonnás termelési kapacitását, ami éves szinten közel 18.000 tonna minőségi regranulátum gyártását jelenti. Amit megerősít az a tény is, hogy a termelés nagyobb részét exportra értékesíti.

Cégünk a térségben az egyik legnagyobb munkáltatóvá nőtte ki magát. Méltán lehet büszke európai szintű üzemére, a piac elvárásainak megfelelő technológiai megoldásaira. Az ipar számára értékes alapanyag, regranulátum gyártására.

A cég érdekeltségi körébe tartozik a Balaton déli partján található kéthelyi műanyag feldolgozó üzem ahol elsősorban Polipropilén gyártását fogja elkezdeni 2015. évelejétől.

Kezdetben kitűzött céljaink nagy részét sikerült megvalósítani. További céljaink között szerepel a technológia folyamatos korszerűsítése, megújuló energia bevonása a termelésbe.

Környezettudatos gondolkodásunk révén jelentősen csökkenhet a hulladéklerakókba kerülő fólia hulladékok mennyisége.

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy az Unióban elfogadott kiváló minőségű termékeket gyártsunk. ISO 9001/14001 minősítéssel rendelkezünk, saját laborunk és kiváló, minőségügy területén jártas szakembereink segítik munkánkat.