Felvásárlás

Felvásárlás

Műanyag hulladék felvásárlása újrahasznosítás céljából

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot
online, regranulátum megvásárlására!

plast 2012
Széchenyi Terv Széchenyi Terv

Everplast Zrt.

Az Everplast Zrt. 2010 februárjában alakult 100 %- ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely műanyag csomagolási hulladék, darálék feldolgozásával, fólia, fröccs, flakon típusú regranulátumok előállításával foglalkozik.

Csömörön, a cég székhelyén található elődcégben, a Divertis Kft.-ben 15 éves múltra tekint vissza a műanyag újrahasznosítás, regranulátum és darálék termelés, fólia fúvás.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az üzem kinőtte a csömöri telepet. Itt jelenleg is 2500-3000 tonna műanyag csomagolási hulladék újrahasznosítása zajlik megfelelő kapacitással.
A piaci jelenlét bővítése érdekében 2010-ben Sümegen vásárolt telephellyel bővítette termelését polietilén fólia újrahasznosítás területén a cég, és ezzel egy időben alakult az Everplast. Zrt.

A telephely kiválasztásánál fontos szempont volt a térségben keletkező jelentős mennyiségű hulladék logisztikai költségének csökkentése, a bővítési lehetőségek, valamint az itt rendelkezésre álló kihasználatlan munkaerőforrás.

A termelés 2011-ben indult, kezdetben havi 250 tonnával, egy komplett regranuláló sorral. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2011 októberében a kezdeti 250 tonnás termelést a cég megduplázta, így jelenleg 500 tonna/hó jó minőségű regranulátum gyártására vagyunk képesek.
Cégünk a térségben az egyik legnagyobb munkáltatóvá nőtte ki magát. Méltán lehet büszke európai szintű üzemére, a piac elvárásainak megfelelő technológiai megoldásaira.

Célunk 1000 tonna/hónap mennyiségű termelés elérése, amely éves szinten csak a sümegi telephelyen 10-12 ezer tonna műanyag csomagolási hulladék feldolgozását és az ipar számára értékes alapanyag, regranulátum gyártását jelenti.
Környezettudatos gondolkodásunk révén jelentősen csökkenhet a hulladéklerakókba kerülő fólia hulladékok mennyisége.

Elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy az Unióban elfogadott kiváló minőségű termékeket gyártsunk. ISO 9001/14001 minősítéssel rendelkezünk, saját laborunk és kiváló, a minőségügy területén jártas szakembereink segítik munkánkat.